NOARK

Joburi Disponibile - 1

Despre companie

Compania NOARK Electric este o companie globală cu activitate la nivel mondial, care dezvoltă, produce şi distribuie echipamente şi componente electrotehnice. Compania este parte a unei grup multinaţional cu peste 25 de mii de angajaţi. NOARK Electric a investit milioane de euro în dezvoltarea de produse proprii şi lucrează cu cele mai noi tehnologii şi mijloace de producţie. Obiectivul nostru este de a construi un brand global. Centrele regionale din Shanghai, Praga şi Los Angeles coordonează activităţile de pe fiecare continent.

Ne bucurăm să realizăm și să facem parte din proiecte interesante care îmbunătățesc educația ingineriei electrice, iar proiectul nostru de suflet “Noark face ca visele să devină realitate” adresat școlilor de profil ne motivează an de an. Avem grijă să creștem numărul de specialisti cu experiență și calificare, care stau la baza întregii noastre profesii.

Educația este fundamentală formării unor comunități puternic dezvoltate, drept urmare ne-am luat angajamentul de a o susține pe termen lung, prin diverse proiecte, iar participarea la PoliJobs este unul dintre acestea.

De ce să alegi Noark? Programele noastre de internship și trainee te ajută indiferent ce domeniu vei alege. Îți oferim oportunităti în diverse departamente: de la vânzări la marketing, de la resurse umane la logistică sau financiar.

Website: www.noark-electric.ro