ASKO GROUP

Joburi Disponibile - 5

Despre companie

Sigur ai mai auzit sintagma: “noi suntem ca o familie”, dar oare ai crezut in aceasta sintagm? Fiecare dintre noi pleaca dimineata de acasa pentru ca ne place ceea ce facem, pentru recompense financiare sau pentru colegi. Facem parte dintr-o echipa, unii dintre noi de peste 20 de ani, altii de câteva luni sau chiar de cateva zile. Nu vrem sa ne laudam, dar inainte de a fi colegi de munca suntem prieteni si DA suntem asmenea unei familii. Ai ceva în comun cu cei care se află acum lângă tine, în stânga și-n dreapta ta: dorința lucrului bine făcut, profesionalismul si atmosfera de la lucru. Și după o zi plină, tot pleci cu ganduri bune acasa.

Dibacia mainilor noastre nu a disparut in timp, evolutia este cuvantul cheie in ceea ce ne caracterizeaza, care ne-a adusa de la confectionarea de geci la comercializarea de automobile si intretinerea lor. Am plecat la drum fara sa stim ce ne rezerva viitorul, dar mereu am fost ghidati de valorile care ne-au condus spre success. Am avut incredere in propriile forte, am inteles diferenta dintre cantitate si calitate si intotdeauna am ramas sinceri spunand chiar si adevaruri dureroase. Cu timpul lucrurile se degradeaza, dar in cazul nostru timpul ne-a fost aliat.

Purtam umbrela Asko Group din 2018, dar povestea incepe in 1998 cand doi frati si un prieten au pornit la drum. Un drum in afaceri pentru care nu aveau pregatita nicio harta, doar dorinta de a construi ceva care sa reziste. Nu le-a lipsit viziunea şi perspectiva lui „mai bine”. Visători, dar puşi pe treabă, au avut curajul de a se abate de la poteca bătătorită – totul de dragul aventurii şi al evoluţiei. Din diferente si contraste se nasc noutatea si creativitate.

Evolutia inseamna schimbare, schimbarea implica curaj, iar curajul inseamna putere. Continuitatea şi înnoirea permanentă sunt cele două ingrediente esenţiale ale reţetei Asko Group.

 Mişcarea e viaţă – să continuăm aşadar să ne mişcăm împreună, menţinând lumea în mişcare!

Suntem departe de a fi perfecti, suntem autentici!

Site:

www.asko.ro