Axway

Joburi Disponibile - 11

Despre companie

Știi care este experiența ta zilnică cu tehnologia Axway? De la deblocarea ecranului telefonului mobil până la susținerea transferului de bani în întreaga lume, Axway se află în spatele multor acțiuni zilnice ale dumneavoastră.
Axway dă o nouă viață infrastructurii IT de patrimoniu, ajutând clienții din întreaga lume să se bazeze pe ceea ce au deja pentru a se transforma digital, pentru a adăuga noi capacități de afaceri și pentru a stimula creșterea. Cu platforma noastră Amplify API Management Platform – singura platformă deschisă și independentă pentru gestionarea și guvernarea API-urilor în cadrul echipelor, cloud-ul hibrid și soluțiile de la terți – ajutăm companiile să avanseze mai repede, să ajungă pe noi piețe și să creeze experiențe digitale geniale. Soluțiile noastre de integrare MFT și B2B sunt de încredere de 20 de ani.
Suntem pionieri în domeniul soluțiilor de integrare a întreprinderilor de peste două decenii și am sprijinit cei peste 11.000 de clienți din întreaga lume în succesul transformării lor digitale. Axway oferă un sentiment de companie mică, care îmbrățișează atât personalitatea dvs. cât și talentul dvs. Suntem #bettertogether. Ne străduim să lucrăm mai eficient între echipe, departamente și zone geografice în urmărirea obiectivelor comune, dedicându-ne încrederii reciproce, empatiei și transparenței.
Vizitați site-ul nostru axway.com și urmăriți-ne pe rețelele noastre de socializare pentru a descoperi mai multe despre noi!
Carieră și viață @ Axway
Pentru a merge repede, mergi singur. Pentru a merge departe, mergeți împreună.
Ca parte a Axway, vă veți urmări obiectivele de creștere profesională și personală alături de cele mai capabile, inventive și dedicate minți din domeniul tehnologiei de integrare a datelor.
Te vei alătura nouă în promovarea și perfecționarea valorii Axway AMPLIFY™, platforma noastră revoluționară de integrare hibridă care permite întreprinderilor să își conecteze fără probleme oamenii, sistemele, clienții și ecosistemele, folosind soluții API, SaaS, Cloud, MFT, B2B și de colaborare a conținutului de top din industrie. Veți face schimb de idei cu o comunitate globală bogată din punct de vedere cultural, formată din peste 1.700 de membri care se conectează de la distanță sau se prezintă la fața locului în aproape toate fusurile orare de pe planetă. Și veți avea sprijinul și camaraderia conducerii și colegilor Axway, care vă vor reaminti că nu sunteți singuri în călătoria dumneavoastră și că, în fiecare zi, ați făcut încă un pas înainte.
Cu Axway, veți ajunge departe pentru că suntem mai buni împreună, așa că #MakeYourMove pentru noi #WinningTogether
Beneficiile noastre:

  • Un plan de dezvoltare personală (tehnică, de produs și funcțională) pentru a vă asigura integrarea și performanța;
  • Axway University și platforma Docebo pentru traininguri online;
  • Pachet de remunerare competitiv și beneficii reale (tichete de masă, asigurare medicală și stomatologică, acces gratuit la sală de sport, 7Card, Bookster, team-building-uri, petrecere de Crăciun, Fun Day, Fruit Day, zile cu înghețată vara, masaje profesionale la birou și alte lucruri distractive);
  • cursuri de franceză pentru a vă îmbunătăți cunoștințele lingvistice;
  • Program de lucru flexibil;
  • Politică flexibilă de lucru la distanță (60% muncă la distanță, 40% muncă la birou pe trimestru);
  • Zile suplimentare de concediu plătit – 25 de zile/an;
  • Potențial de creștere într-o companie internațională;
  • Mediu de lucru prietenos cu profesioniști cu experiență;
  • Zonă de jocuri deschisă – tenis de masă, sport și multe altele!

Site:

https://www.axway.com/en.