BA Glass

Joburi Disponibile - 4

Despre companie

Viziunea noastră? Wrap dreams beyond packaging, by HeART

Pentru cei care nu ne cunosc, BA GLASS este o companie multinaționala aflata printre liderii mondiali, producătoare de ambalaje din sticlă. Suntem specializați în furnizarea ambalajelor pentru industria alimentară și a băuturilor, iar sticlele și borcanele noastre sunt vândute în peste 70 de țări din întreaga lume. Avem 12 fabrici în Europa, situate în 7 țări: Portugalia, Spania, Polonia, Germania, Grecia, Bulgaria și, bineînțeles, România, cu fabrica din București. La nivel de Grup, avem în jur de 4000 de angajați.

Timp de trei ani consecutiv, BA Glass a fost premiată de World Finance ca fiind cea mai Sustenabilă Companie din Industria Sticlei. Acest premiu recunoaște angajamentul nostru față de planetă susținut prin utilizarea energiei regenerabile, reciclarea sticlei și prin sprijinul acordat comunităților locale.

 Companie multinațională, prezentă în mai multe țări, BA Glass, consideră că poate avea un rol important în dezvoltarea comunităților, prin educație. Și de aceea avem în derulare proiecte pentru susținerea, formarea, precum și pentru pregătirea generațiilor viitoare de tehnicieni, specialiști, ingineri și, de ce nu, lideri.

De asemenea, în 2020, BA Glass a lansat un nou proiect de responsabilitate socială numit „The Glass Seeds”. Această inițiativă își propune să promoveze egalitatea de șanse și meritocrația, precum și să sprijine dezvoltarea liderilor și a cetățenilor, asigurând un viitor durabil, prin sprijin educațional în comunitățile locale unde BA își desfășoară activitatea.

Haideți să nu uităm importanța alegerii unui material căruia îi pasă de viitorul planetei și care poate fi reciclat la infinit!

Site:

www.baglass.com