BCR

Joburi Disponibile - 6

Despre companie

Banca Comercială Română, membră a Erste Group, este unul dintre cele mai importante grupuri financiare din România, incluzând operațiunile de bancă universală (retail, corporate, investment banking, trezorerie și piețe de capital), precum și societățile de profil de pe piața leasingului, pensiilor private și a băncilor de locuințe.

Ce joburi au oamenii de la BCR? Pe lângă activitățile de vânzare și domeniile clasice ale unei instituții financiar-bancare, precum riscul, conformitatea, trezoreria, operațiunile, financiarul, în bancă, la fel ca în mai toate companiile mari, lucrează oameni în departamente suport precum: IT, Juridic, HR, Marketing, Contabilitate, Controlling, Project Management etc. Cu alte cuvinte, banca este atât locul oamenilor ordonați, pasionați de cifre și de procese, cât și a celor creativi sau a celor super tehnici. Indiferent de facultatea pe care te gândești să o urmezi, skill-urile sau experiența profesională acumulate până acum, în banking ai toate șansele să îți găsești locul. Acesta este unul dintre motivele pentru care am creat în BCR un mediu de lucru divers și care susține incluziunea. La noi, politica ce privește diversitatea este considerată vitală pentru atragerea talentelor și dezvoltarea lor.

Cum se implică BCR în societate? Prin proiecte pentru tineri și susținerea comunităților locale – Unul dintre proiectele prin care BCR inspiră tinerii să facă mai multe pentru comunitățile lor locale este Capitala Tineretului din România.

BCR are parteneriate strategice cu cele mai mari universități din țară cu scopul de a crea proiecte care să ajute la dezvoltarea abilităților practice ale studenților pentru o integrare mai ușoară în piața muncii.

Site:

https://www.bcr.ro/ro/cariere