Bunge

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Bunge este lider mondial cu peste 200 de ani de istorie în procesarea semințelor oleaginoase și a cerealelor, oferind produse și ingrediente pe care le comercializează la nivel global.

Bunge are o prezență semnificativă în România, fiind leader în productia si vanzarea de ulei vegetal îmbuteliat și bio-diesel prin intermediul facilităților integrate situate în Buzău și Lehliu. Sediul comercial și al funcțiilor de suport se află în  București, Bulevardul Barbu Văcărescu 201, Global Worth Tower. În acest sediu s-a inființat în 2019 și un centru de suport pentru servicii – Bunge Business Services – o echipa globală care colaborează cu alte echipe din cadrul companiei, pentru a livra servicii specializate in zona de achiziții și financiar.

Vino în echipa Bunge și vei descoperi un loc în care vei fi mândru de cariera ta!

Explorează oportunitățile de angajare în echipele noastre de industrial din Buzău sau Lehliu, comercial, juridic, supply chain sau financiar, inclusiv financiar cu limbi straine – engleza, maghiara, germana, spaniola, italiana, franceza, portugheza.

  1. Acceseaza job-urile deschise pe Careers | Bunge
  2. Dacă CV-ul tău se potrivește cu rolul deschis vei fi contactat pentru o primă conversație telefonică.
  3. In funcție de rol, este posibil sa fii programat pentru un test de competente (nota- pentru ca altfel se poate intelege ca aplicam teste de competente in toate selectiile)
  4. Sustii interviul cu managerul echipei și HR Business Partner-ul (formulare in spiritul punctelor anterioare)
  5. Vei primi un feedback final privind candidatura ta.