Bunge

Joburi Disponibile - 1

Despre companie

Bunge este lider mondial în aprovizionarea, procesarea și furnizarea de produse și ingrediente din semințe oleaginoase și cereale. Fondată în 1818, rețeaua Bunge alimentează o lume în creștere, creând produse și oportunități durabile pentru mai mult de 70.000 de fermieri și consumatori la nivel global.

Cu peste 23.000 de angajați dedicați care lucrează în peste 300 de unități situate în peste 40 de țări, Bunge are misiunea de a conecta fermierii si consumatorii pentru a furniza produse alimentare de baza, furaje si biocombustibil.
Este posibil ca multe dintre brandurile pe care le producem să fie deja pe masa ta. Bunge are o prezență semnificativă si în România, fiind leader în producția și vânzarea de ulei vegetal îmbuteliat și biodiesel prin intermediul facilităților integrate situate în Buzău și Lehliu. Fabricile noastre procesează semințe de floarea soarelui, rapiță si soia. Cele mai cunoscute branduri sunt: Floriol, Unisol, Raza Soarelui, Ulvex.
Știm că pentru a ne atinge misiunea și a livra cele mai bune rezultate pentru clienții nostri, noi înșine și lumea în care trăim, este necesar să muncim împreună.
Alătură-te unei echipe de oameni talentați, îndrăzneți și dedicați!

Site:
https://jobs.bunge.com/

Joburi disponibile