Standul Carierei Feroviare

Joburi Disponibile - 18

Despre companie

Dacă îți dorești o carieră la o companie care activează în domeniul feroviar sau cel al transportului urban pe șină Carieră Feroviară în România – CFiR și Asociaţia Industriei Feroviare din România – AIF te invită să vizitezi Standul Carierei Feroviare unde te așteaptă:

 • TPF INGINERIE este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, ce activează în domeniul ingineriei în 58 de țări și pe 5 continente. TPF este capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din România, având expertiză în domenii precum: Transporturi (rutiere, portuare, aeroportuare, căi navigabile, căi ferate), Alimentări cu apă și canalizare, Construcții civile, Energie regenerabilă.

 • DB Engineering & Consulting este compania de inginerie, consultanță și operare a sistemului de infrastructură feroviară a grupului Deutsche Bahn. Expertiza Deutsche Bahn este foarte solicitată în întreaga lume. În calitate de lider în domeniul ingineriei și consultanței în sectorul feroviar, DB Engineering & Consulting oferă expertiză – de la idee la exploatare. Oferim consultanță clienților noștri din Germania și din întreaga lume, dezvoltăm soluții tehnice personalizate de infrastructură, mobilitate și transport. Cu soluții durabile, asigurăm viitorul succes al regiunilor economice, aducând contribuții importante la protecția mediului și ajutând modelarea viitorului lumii.

• STRABAG Progresul începe cu noi. Aproape 79.000 de oameni lucrează în STRABAG, în peste 700 de locații din întreaga lume, pentru progres. Proiectele noastre sunt unice și cu o individualitate puternică, la fel ca fiecare dintre noi. De la construcții și inginerie structurală, construcții de drumuri și inginerie civilă, construcții de poduri și săpături de tuneluri, dezvoltare de proiecte, producție de materiale de construcții sau managementul clădirilor – gândim în perspectivă și ne propunem să devenim cel mai inovator și durabil grup de tehnologie în construcții din Europa. Oportunități egale de șanse, diversitatea și incluziunea sunt părți integrale a ceea ce suntem și este modul nostru de operare. Lucrăm împreună ca parteneri pentru a finaliza proiecte cu succes și pentru a crește odată cu noile provocări. Împreună realizăm lucruri mari. Construiește-ți viitorul alături de noi! Aplică acum pentru a deveni parte din echipa noastră.

• PORR România este una dintre companiile de referință în domeniul construcțiilor. Nucleul activității sale este reprezentat de lucrările de infrastructură și lucrările de construcții clădiri. Expertiza lor vizează proiectele de infrastructură la scară mare (de exemplu: proiectarea și execuția loturilor 1 și 4 ale autostrăzii Sibiu-Pitești, reabilitarea căii ferate Comana-Vidra), proiectele de infrastructură locală (reabilitarea liniei de tramvai pe Bulvardele Cetății și Stan Vidrighin, Timișoara) și proiectele speciale (lucrări de reabilitare portuară în Constanța și Giurgiu). În ceea ce privește construcțiile de clădiri, PORR România acoperă zona de construcții birouri, industriale, hoteluri și facilități publice.

• Siemens Mobility, lider în soluțiile de transport de peste 160 de ani, oferă clienților soluții noi, inteligente de mobilitate, care cresc disponibilitatea infrastructurii, cresc performanța și îmbunătățesc experiența pasagerilor. Compania Siemens Mobility are expertiză pentru a face fluxul rutier mai lin și mai rapid, trenurile mai ecologice și mai eficiente, iar orarul trenurilor și transporturilor de marfă mai fiabil. Lucrează cu clienții pentru a dezvolta soluții optime care să-i ajute să depășească provocările.

 Multe informații despre companiile participante în Standul Carierei Feroviare și ofertele lor găsiți la pe pagina https://cfir.ro/standul-carierei-feroviare/