Cariera Feroviara

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

În Standul Carierei Feroviare s-au reunit mai multe companii din domeniul feroviar și cel al transportului urban pe șină pentru a-și prezenta ofertele celor care se gândesc să dezvolte o carieră în acest domeniu.

Și-au anunțat prezența:

Carieră Feroviară în România – CFiR – singura platformă de recrutare dedicată exclusiv industriei feroviare, transportului urban pe șină și serviciilor adiacente.

DB Engineering&Consulting – Railways for the world of tomorrow – Deutsche Bahn’s expertise is in high demand all around the world. As a leading engineering and consulting company in the rail sector, DB Engineering & Consulting offers that knowledge – starting with an idea and continuing all the way to operations.

ISPCF – Institutul de Studii și Proiectări Căi Ferate S.A. – prima companie românească de proiectare și consultanță din domeniul feroviar, a participat la elaborarea studiilor şi planurilor legate de dezvoltarea transportului feroviar în România.

TPF INGINERIE, membră a grupului TPF cu sediul la Bruxelles, este o companie dinamică de consultanță și inginerie integrată, capabilă să propună cele mai bune soluții pentru investitorii publici și privați din România.

Consis Proiect, companie specializată în inginerie și consultanță pentru transportul feroviar, modernizări și consolidări de drumuri, poduri, cai ferate și construcții civile, dezvoltă soluții eficiente în sectorul feroviar, adaugă valoare pe tot parcursul ciclului de viață al proiectului, integrează toate specializările și se adaptează foarte ușor la noii clienți și la diferitele locații în care își desfășoară activitatea.

Standul Carierei Feroviare este organizat cu sprijinul Asociaţiei Industriei Feroviare din România – AIF – organizaţie non-guvernamentală şi non-profit ce are ca principală misiune creşterea notorietăţii transportului pe şină în România, precum şi promovarea acestuia ca principal sistem de transport pentru marfă şi călători.

Urmăriți pagina Standului Carierei Feroviare pentru a fi la curent cu noutățile despre companiile prezente și ofertele lor