Cegeka Romania

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Unul dintre partenerii noștri din acest an la PoliJobs este Cegeka România – o companie IT&C care se străduiește să ofere cele mai bune soluții tehnologice, concentrându-se în același timp pe cel mai valoros activ pe care îl are: angajații săi.
Cegeka oferă clienților săi o gamă largă de soluții IT în domeniile: dezvoltare software, infrastructură, digital workplace, cloud, date și securitate. O abordare orientată către client este în ADN-ul lor: nu doresc să lucreze pentru, ci cu clientul lor, atât ca furnizor IT, cât și ca partener de încredere.
Ceea ce distinge Cegeka în industria TIC este cultura sa axată pe oameni, „În strânsă colaborare” este mai mult decât un slogan – este în ADN-ul lor, nucleul companiei. Două idei stau la baza culturii sale: a lucra în strânsă cooperare și a aspira la mai mult.
În această toamnă, mai mult ca oricând, îi invită pe studenții care Aspiră la Mai Mult să aplice la Cegeka Academy 2023! Pentru a corespunde celei de-a patra ediții a Academiei, vom avea patru fluxuri: Java, .NET, Front-End și DevOps. Și țintesc 100 de studenți înscriși, care timp de trei luni, vor avea ocazia să învețe de la mentori cu experiență pe fiecare stream și să îți aplice cunoștințele în dezvoltarea de proiecte de la zero. Pe lângă faptul că vor învăța de la cei mai buni mentori, la finalul Academiei, absolvenții vor beneficia de posibilitatea de a se alătura echipei Cegeka!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)