Contec

Joburi Disponibile - 4

Despre companie

Contec este o companie internațională de inginerie specializată în îmbunătățirea și automatizarea proceselor și mașinilor industriale.

În calitate de integrator global de sistem, Contec poate contribui atât la pornirea unei noi linii de producție, cât și la îmbunătățirea procesului de producție existent. Oferim consultanță în domeniile: inginerie electrică şi de instrumentație, automatizare MES și IT industrial.

Cei 250 de angajați ai noștri garantează expertiză și rezultate. În calitate de integrator de sistem, activăm într-o gamă largă de sectoare, inclusiv sectorul alimentar și (petro)chimic, terminalele petroliere și bunurile de larg consum. Vă pregătim compania pentru viitor. Aceasta este misiunea noastră.

Pentru Contec, automatizarea înseamnă mai mult decât îmbunătățirea proceselor și a mașinilor. În toate proiectele, Contec se străduiește să obțină o valoare adăugată substanțială pentru economie, oameni și societate. Credem cu tărie că automatizarea creează spațiu pentru locuri de muncă și satisfacție la locul de muncă în rândul angajaților din companii. În acest fel, Contec vrea să contribuie la o industrie și o societate mai bune.

Avem o abordare cuprinzătoare: îndrumăm, proiectăm, dezvoltăm și realizăm integrarea sistemelor în procese industriale.

Clientul este central și începem fiecare proiect în funcție de nevoile acestuia. Pentru fiecare proiect am format cu grijă o echipă ce îl va finaliza cu succes folosind competenţele dobândite şi dăruire deplină. Echipele noastre sunt aproape de client, știu ce este aşteptat din partea lor și s-au bucurat de cele mai bune cursuri de formare. Ele continuă să caute soluția cea mai durabilă pentru fiecare provocare. Echipele noastre lucrează conform unei abordări structurate a proiectului. Nu este vorba doar de transparenţă, eficienţă și un buget favorabil, ci garantează și cel mai bun rezultat.

Site: