Contec

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Contec este o companie internațională de inginerie specializată în îmbunătățirea și automatizarea proceselor și utilajelor industriale. Cei 200 de angajați ai noștri garantează expertiza și rezultatele. În calitate de integrator de sistem, suntem activi într-o gamă largă de domenii, inclusiv domeniul alimentar, (petro)chimic, rezervoare industriale și bunuri de consum. Pregătim companiile pentru viitor. Aceasta este misiunea noastră.

În calitate de integrator global de sistem, Contec poate contribui atât la pornirea unei noi linii de producție, cât și la îmbunătățirea procesului de producție existent.

Oferim consultanță în domeniile: inginerie electrică și de instrumentație (E&I), automatizare (programare PLC, SCADA), MES și IT industrial.

Avem o abordare cuprinzătoare: îndrumăm, proiectăm, dezvoltăm și realizăm integrarea sistemelor în procese industriale.

Pentru Contec, automatizarea înseamnă mai mult decât îmbunătățirea proceselor și a mașinilor. În toate proiectele Contec dorește să obțină o valoare adăugată substanțială pentru economie, oameni și societate. Credem cu tărie că automatizarea creează spațiu pentru locuri de muncă mai semnificative și mai multă satisfacție în rândul angajaților din companii. În acest fel, Contec dorește să contribuie la o industrie și o societate mai bună.