EXCENT INGENIERIE ROUMANIE

Joburi Disponibile - 1

Despre companie

EXCENT INGÉNIERIE ROUMANIE, filiala locala a Grupului Excent – grup de origine franceza, cu o prezenta internationala in continua expansiune (Franta, Germania, UK, Canada) – este specializata in servicii de inginerie, proiectare, consultanta tehnica si managementul afacerilor in procesul industrial.

Societatea noastra este prezenta pe piata romaneasca inca din anul 2000, ceea ce i-a permis crearea unei retele solide de clienti si parteneri in diverse sectoare de activitate: Aeronautica, Automobile, Naval, Feroviar, Energie.

Proiectele dezvoltate – « la cheie » – integrand toate etapele tehnice de Proiectare, Conceptie, Proces, Asistenta in Productie, Formare, isi datoreaza succesul calitatii serviciilor oferite, optimizarii costurilor si identificarii variantelor tehnice cu valoare adaugata.

Obiectivul nostre este sa ne consolidam pozitia in calitate de societate de referinta in sectorul proiectarii si serviciilor de inginerie, punand la dispozitia clientilor si partenerilor nostri un know-how si o expertiza tehnica la standarde internationale.

SITE COMPANIE:

https://www.excent.fr/