Haynespro Data SRL

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

HaynesPro este principalul furnizor european de date digitale pentru automobile.
Furnizăm soluții de baze de date online și offline pentru principalii distribuitori de pe piața secundară din întreaga lume.
În, Haynes Group a fost achiziționat de InfoPro Digital Group, unul dintre cei mai renumiți editori B2B din lume în domeniul informațiilor profesionale și al companiilor de servicii digitale, cu 2.700 de angajați și peste 50 de mărci care acoperă domeniile auto, producție și inginerie, comerț cu amănuntul și comerț electronic, asigurări și finanțe, construcții și arhitectură, turism și autorități guvernamentale. O prezență internațională care include o cultură vibrantă și birouri în Paris, Londra, New York și Hong Kong, o echipă definită de oameni pasionați și motivați și o afacere alimentată de cunoaștere și inovație.
Fiind o companie bazată pe valoare, ne mândrim cu încrederea, integritatea și respectul. Abordarea noastră colaborativă stimulează creativitatea. Credem că o conducere excelentă creează un mediu antreprenorial care permite oamenilor și mărcilor noastre să prospere.
Resursa umană se află în centrul companiei noastre, ajutându-ne să construim mărci de top pe piață și menținându-ne în fruntea piețelor noastre.
Îi recrutăm pe cei mai inteligenți, încurajăm progresul în carieră și vă oferim tot sprijinul de care aveți nevoie pentru a reuși.
Oamenii incisivi vorbesc cu autoritate și independență, sunt mereu curioși și oferă cele mai bune produse în care publicul nostru are încredere și pe care le apreciază.