Heidelbergcement

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

HeidelbergCement România SA este unul dintre cei mai importanți producători de ciment, betoane și agregate de pe piața locală, membru al grupului german HeidelbergCement.

HeidelbergCement România SA deține trei fabrici de ciment, situate la Tașca, Fieni și Chișcădaga, 18 stații de betoane8 cariere și 5 balastiere de agregate. Compania produce și comercializează ciment și betoane de diverse clase, precum și agregate de carieră și de balastieră și numără aproximativ 1 000 de angajați (ciment, betoane, agregate, transport & logistică, combustibili alternativi).

HeidelbergCement România SA investește în educație, organizând, în ultimii 11 ani, un concurs de premii profesionale pentru studenții facultăților cu profil tehic și derulează un program de formare profesională prin ucenicie la locul de muncă. De asemenea, HeidelbergCement România SA dezvoltă parteneriate cu facultățile de profil tehnic, organizează stagii de practică și implementează programe Internship și Trainee pentru studenți din ani terminali / absolvenți / masteranzi, contribuind astfel la pregătirea tinerelor generații pentru parcursul profesional viitor.