HILTI

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Misiunea noastră este clară: Ne asigurăm că avem clienți pasionați și construim un viitor mai bun.

NOI SUNTEM HILTI

Ne ajutăm clienții să construiască mai eficient și mai sigur, construind un viitor mai bun pentru firmele de construcție, utilizatorii clădirilor și comunitatea largă.

Vrem să construim o companie în care fiecare membru al echipei este valoros, se dezvoltă și avansează în carieră. Cultura noastră este baza care face acest lucru posibil de aproape două decenii.

Vrem să stabilim relații deschise, bazate pe încredere și succes cu toți clienții, partenerii și furnizorii noștri. Tot ceea ce facem în activitatea noastră se concentrează pe consolidarea acestor relații, indiferent de poziția pe care o ocupați.

Ne asumăm responsabilitatea pentru societate și mediu în mod tangibil – fie că ajutăm la construirea unor locuințe avantajoase sau că ne deplasăm pentru a ajuta în zonele de dezastru. Citiți despre eforturile noastre de responsabilitate. socială pentru a învăța mai multe despre cum se pot implica membrii echipelor noastre.

Continuăm să ne clădim succesul prin tehnologii mai inovative pentru a le da puterea clienților noștri să creeze clădiri mai sigure și mai remarcabile. Avem o reputație nemaipomenită pentru inovație și un angajament de top în Cercetare și Dezvoltare.