Holcim (Romania) SA

Joburi Disponibile - 8

Despre companie

Suntem lider global în soluții de construcție inovatoare și durabile. Scopul nostru este să construim pentru oameni și planetă.

În Holcim vei face parte dintr-un grup de aproximativ 2000 de oameni pasionați, inovatori și performanți. Echipele noastre se inspiră reciproc pentru a oferi cele mai inovatoare și durabile soluții de construcție pentru a accelera tranziția verde.

Grupul de companii Holcim România include Holcim România (două fabrici de ciment în Câmpulung și Aleșd, o fabrică de BCA la Adjud, o stație de măcinare, 28 stații de betoane, patru stații de agregate, două stații de lianți speciali, trei terminale de ciment, trei puncte de lucru pentru pre-tratarea deșeurilor – prin Geocycle) și Somaco Grup Prefabricate (cinci fabrici de prefabricate).

La Holcim poți lucra cu pasiune în timp ce schimbi modul în care construim.

Avem obiective mai înalte decât cele mai înalte clădiri. Vom schimba lumea devenind lider în soluții inovatoare și durabile pentru a construi pentru oameni și planetă. Facem orașele mai verzi, susținem societatea construind pentru viitor, impulsionăm economia circulară pentru a construi mai mult cu mai puțin și lucrăm pentru îmbunătățirea standardelor de viață pentru toți.

În industria noastră, suntem pionieri ai încrederii. Cultura organizațională Holcim se bazează pe construirea unui viitor în armonie și echilibru cu mediul.

Țelul nostru este să răspundem nevoii continue de modernizare, să îmbunătățim în mod consistent și cuantificabil standardele de viață, ca în final să oferim clienților noștri beneficiile și garanția unor construcții durabile.

Ne angajăm să decarbonizăm construcțiile de-a lungul întregului ciclu de viață, înțelegând că acest lucru este esențial pentru a construi un viitor mai bun.

Ne angajăm să oferim soluții mai bune pentru a construi visurile oamenilor și viitorul planetei.

Site:
https://www.holcim.ro/ro