METROUL S.A.

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

METROUL SA reprezintă o împletire armonioasă a unei legende vii, unice în România, cu experiența și tehnologia de vârf, ceea ce generează garanția proiectării unui viitor inovator, atât în sectorul de nișă al metroului, cât și în cele mai diverse domenii, pornind de la clădiri civile, continuând cu infrastructură rutieră, rețele edilitare, aeroporturi, proiecte de mediu, lucrări de artă, monumente istorice și altele.

METROUL SA este garanția calității durabile. Pregătim fiecare pas al fazelor de proiectare printr-o comunicare permanentă cu Clientul și asigurându-ne de aplicarea soluțiilor inovative specifice. Adoptăm cele mai noi tehnologii de lucru pentru a determina timpul să lucreze în folosul proiectului. Echipa de pionierat o completăm cu personal de calitate, astfel încât rezultatul muncii să aducă plusvaloare Clientului și să creeze în piață conexiuni pozitive.

Supervizăm lucrările prin diriginți de specialitate cu vastă experiență acumulată în domenii ce acoperă toate specialitățile curente, dar și multe cu caracter restrâns, devenind astfel indispensabili și atractivi multor Clienți.

Prin pleiada de contracte derulate în domenii marcante de către specialiștii noștri în consultanță și management de proiect, suntem dovada vie a succesului colaborării cu Beneficiari atât din mediul public, cât și privat.

Pornind de la un domeniu de nișă unic în România, ne-am extins pentru a răspunde cererii pieței din domenii diverse precum construcții civile supraterane și subterane publice și private, infrastructură de drum, rețele edilitare clasice și speciale, lucrări de artă, monumente istorice și lucrări speciale.

Abordarea unor domenii neatinse până în prezent constituie o provocare pentru noi în scopul de a veni în sprijinul Clientului, urmărind atragerea de resurse umane și tehnologice de specialitate, care să formeze o adevărată echipă pentru realizarea proiectului.