Onsemi

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Onsemi construieste un viitor mai bun prin tehnologie inteligenta! De peste 60 de ani, onsemi si stramosii sai au condus cele mai mari progrese tehnologice din lume.

Sustinem inovatia pentru a crea tehnologiii inteligente de masura si control care rezolva cele mai dificile probleme ale clientilor. Angajatii nostri sunt inspirati in fiecare zi sa creasca valoarea partilor interesate prin produse si servicii de inalta calitate si valoare.

Istoria onsemi in Romania a inceput in 2003 si a crescut constant de atunci, pana la un punct in care echipa cuprinde acum peste 100 de profesionisti, gazduiti in noul sediu de 3000 m2, inclusiv laboratoare si birouri de inalta tehnologie.

Site-ul sprijina proiectarea si dezvoltarea end to end a unei game largi de solutii inovatoare de semiconductori, lidere in industrie, pentru pietele finale „megatrend”, cum ar fi vehiculele electrice si autonome si IoT.

Printre cele mai importante produse se numara: memorii EEPROM, senzori de temperatura, potentiometre digitale nevolatile, intrerupatoare si multiplexare, circuite logice, amplificatoare operationale si drivere de porti logice.

Prezenta Design Center-ului Bucuresti ofera un exemplu excelent de expansiune de succes a unei companii americane in Romania, oferind astfel oportunitati excelente de cariera angajatilor locali. Pozitii deschise in prezent: Inginer de testare, Inginer design, Inginer layout, Inginer aplicatie, Project Manager si Product Manager.