Porsche Inter Auto România

Joburi Disponibile - 4

Despre companie

La Porsche Inter Auto România, suntem mai mult decât un simplu loc de muncă. Suntem o comunitate în care excelența și inovația sunt valorile de bază. Ne dorim să îți oferim o experiență unică în industria auto, atât în ceea ce privește dezvoltarea ta profesională, cât și satisfacția în munca pe care o vei desfășura alături de noi.

Reprezentam nouă dintre cele mai remarcabile mărci auto din lume, printre care Skoda, Volkswagen, Audi, Seat, Cupra, Volkswagen Autovehicule Comerciale, Porsche, Bentley și Lamborghini. Fie că ești pasionat de tehnologia de vârf a automobilelor electrice sau de eleganța marcilor de lux, la noi vei găsi tot ceea ce ai nevoie pentru a-ți satisface setea de cunoaștere și aventură în lumea automobilistică. Avem patru showroom-uri în București și unul în Timișoara, oferind nu doar servicii de vânzare și service pentru automobile noi, ci și comercializarea de mașini rulate, testate în cadrul centrelor noastre Das Weltauto.

În cadrul echipei Porsche Inter Auto România, valorizăm dezvoltarea personală și profesională continuă. Oferim programe de formare și instruire de înaltă calitate, adaptate nevoilor tale și evoluției industriei. Împreună, ne asigurăm că stăpânești cele mai noi tehnologii și că dobândești competențele necesare pentru a excela în domeniul tău de expertiză. Echipa noastră este formată din aproximativ 600 de experți dedicați, care împărtășesc aceeași pasiune pentru industria auto și dorința de a oferi clienților noștri cele mai bune servicii. Suntem o echipă diversă, dinamică și colaborativă, în care fiecare membru are o contribuție valoroasă și se simte apreciat. Într-un mediu de lucru prietenos și stimulant, vei avea oportunitatea de a învăța de la cei mai buni și de a-ți demonstra abilitățile într-o gamă largă de proiecte interesante.

 Alături de Porsche Inter Auto România, vei face parte dintr-o familie mai mare, Porsche Holding Salzburg, care este cel mai mare retailer auto din Europa, cu peste 500 de dealeri în întreaga Europă. Acest lucru îți oferă nu doar stabilitate, ci și oportunități de creștere pe termen lung. Ești pregătit să pornești pe drumul succesului alături de noi? La Porsche Inter Auto România, îți oferim șansa de a-ți urma pasiunea pentru mașini și de a-ți construi o carieră strălucită într-un mediu dinamic și provocator.

 Te așteptăm cu nerăbdare să ne cunoaștem și să împărtășim această călătorie extraordinară împreună! GOT THE DRIVE?

Site:

https://www.porscheinterauto.ro/