Rohde & Schwarz Topex

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Cu rădăcini puternice în industria IT&C din România încă din 1990, Rohde & Schwarz Topex, datorită soluției sale inovatoare de comutare a vocii, a devenit parte a companiei internaționale de înaltă tehnologie – Rohde & Schwarz, începând cu anul 2010.
Încă de la înființare, cultura companiei a stat sub semnul inovației, al relației puternice cu clienții și al performanței continue, atât ca obiectiv, cât și ca mentalitate.
Principalele noastre competențe sunt în domeniul soluțiilor de comutare a vocii și datelor, atât pentru aplicații de comunicare pentru misiuni critice, cât și pentru comunicații de întreprindere, dar suntem întotdeauna gata să acceptăm noi provocări, îmbinând creativitatea cu conștiința.
Dezvoltăm, producem și comercializăm idei și produse bazate pe tehnologia IP, acolo unde am identificat un potențial semnificativ de dezvoltare.
Cu peste 240 de persoane care aduc echilibrul potrivit de îndrăzneală și fiabilitate pentru succesul afacerii noastre, compania noastră s-a extins continuu.
Noul nostru sediu aduce multe oportunități și un mediu perfect pentru angajații Rohde & Schwarz Topex, cu un nou spațiu de lucru la standarde înalte, un concept de clădire modern și o atmosferă primitoare care va crește flexibilitatea și eficiența.
Ne pasă de angajații noștri, de bunăstarea lor la locul de muncă și de evoluția lor profesională, de asemenea, îi ajutăm să își atingă pe deplin potențialul!
Indiferent de etapa în care te afli, student, absolvent sau practician cu experiență, în compania noastră găsești oportunități de carieră provocatoare.
Alătură-te nouă și împreună putem împărtăși pasiunea noastră pentru spiritul de echipă, tehnologia inovatoare și un mediu de lucru excelent!
Trăim după motto-ul „Make ideas real” – și am făcut-o încă de la început.
Veniți alături de noi – pentru a vă transforma ideile în realitate!

Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)