SARTOROM IMPEX SRL

Joburi Disponibile - 1

Despre companie

Sartorom garantează, inovează, excelează din 1991!

SARTOROM, prima companie cu capital integral românesc, fondată după 1989, care comercializează și oferă soluții complete pentru echipamente de cercetare și controlul calității produselor, a împlinit 33 de ani de activitate în România.

Compania este prima din țară care a fost certificată ISO 9001 și acreditată ISO 17025 în calitate de furnizor de instrumente de laborator. De-a lungul timpului, compania s-a dezvoltat ca structură prin departamentele de vânzări, service, laboratorul de etalonări (ISO 17025) și laboratorul de verificări metrologice, în activitatea cărora sunt implicați 45 de angajați.

În ceea ce privește expertiza echipelor, aceasta se reflectă în domenii precum: agricultură, produse alimentare și furaje, producţia de automobile şi subansamble, mase plastice şi materiale compozite, aviație și industrie aerospațială, material rulant, siderurgie, industrie chimică, farmaceutică şi cosmetică, mediul academic, medicină și asistență medicală publică.

Echipele sale de profesioniști își desfășoară activitatea la nivel național în București și în sediile regionale din Cluj, Timișoara, Iași, Craiova, Năvodari, dar și la nivel internațional prin executarea unor serii de etalonări în Bulgaria, Ucraina și Republica Moldova.

Site:

www.sartorom.ro