Societe Generale Global Solution Centre

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Societe Generale Global Solution Centre (SG GSC) a început în 2011 ca centru de servicii pentru Societe Generale Group și a avut de-a lungul anilor o dezvoltare continuă, îmbogățită cu proiecte care au crescut în varietate și complexitate.

Ascultând nevoile clienților noștri și bazându-ne pe expertiza echipei noastre, compania noastră a reușit să creeze tot mai multe și mai multe servicii, adăugând noi linii de business la activitatea sa. De asemenea, în ultimii doi ani, centrul nostru de servicii a lucrat împreună cu colegii noștri din India, ca o singură echipă, cu un obiectiv comun: crearea unui impact pozitiv incontestabil la nivel global pentru Societe Generale Group. Această expansiune a impactului asupra activității noastre s-a reflectat și în denumirea noastră, trecând de la „European Business Services” la un „Global Solution Centre”.

SG GSC s-a transformat într-un centru complex care oferă o gamă largă de servicii și soluții în domenii precum: Finanțe & Contabilitate, Resurse umane, IT, Cunoașterea clientului sau Conformitate.

SG GSC înseamnă performanță, inovație și cei mai buni profesioniști.
În prezent, Societe Generale Global Solution Centre este un centru de servicii pentru multe entități ale Grupului, având peste 2700 de angajați și deservind peste 35 de țări pentru toate liniile de afaceri majore ale SG.