Sisecam Automotive

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Şişecam a fost fondată în 1935 pentru a stabili industria sticlei din Turcia, în conformitate cu viziunea lui Mustafa Kemal Atatürk, fondatorul Republicii Turce. Astăzi, Şişecam este un jucător global puternic în domeniile sticlei şi chimiei. Șișecam este singura companie globală care operează în toate domeniile de bază ale producției de sticlă – inclusiv sticlă plată, sticlă, ambalaje din sticlă și fibră de sticlă. În prezent, Șișecam se află printre primii doi producători de sticlă din lume, primii cinci producători de ambalaje din sticlă și sticlă plată. Şişecam este unul dintre cei mai mari trei producători de sodă din lume şi lider mondial în chimicalele cromului.

Șișecam joacă un rol de lider în liniile de afaceri din sticlă plată, sticlă, ambalaje din sticlă, produse chimice, auto, fibră de sticlă, minerit, energie și reciclare și operează unități de producție în Germania, Italia, Bulgaria, România, Slovacia, Ungaria, Bosnia-Herțegovina. , Federația Rusă, Georgia, Ucraina, Egipt, India și SUA, pe lângă Turcia.

Patru continente 150 de țări

Șișecam face pași majori în direcția obiectivului său de a deveni unul dintre primii trei producători din lume în principalele sale domenii de activitate. Condus de resursele sale umane de înaltă competență și tehnologiile inteligente, Șișecam își transformă continuu infrastructura digitală și cultura corporativă ținând cont de nevoile viitorului. Cu 86 de ani de experiență și peste 24.000 de angajați, Șișecam desfășoară activități de producție în 14 țări de pe patru continente și operează o rețea de vânzări în peste 150 de țări din întreaga lume.

Șișecam avansează pe creșterea sa, în conformitate cu strategia sa de excelență globală și alimentată de o abordare incluzivă care sprijină dezvoltarea întregului său ecosistem. Șișecam își asumă responsabilitatea pentru protejarea planetei, împuternicirea societății și transformarea vieții cu strategia sa “CareforNext”, care este conformă și centrată în jurul Obiectivelor de Dezvoltare Durabilă ale Națiunilor Unite. Șișecam își folosește toată experiența și competențele pentru a promova dezvoltarea durabilă în toate aspectele.

CREȘTEREA ȘİȘECAM ÎN ROMÂNIA

Şişecam operează în România din 2013. Compania şi-a început operaţiunile odată cu achiziţia GlassCorp S.A. şi continuă să fie un actor major în domeniul industriei sticlei auto din ţară şi regiune.