Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS)

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) are o misiune unică și deosebit de importantă în Sistemul Național de Apărare a României, prin prisma atribuțiilor și activităților desfășurate în vederea asigurării suportului tehnic pentru statul român.

STS este furnizorul de servicii din domeniul comunicațiilor guvernamentale și tehnologiei informației pentru instituțiile și autoritățile publice din România. Dispune de o infrastructură complexă de telecomunicații speciale cu acoperire națională și oferă soluții tehnice care implică echipamente și tehnologii de ultimă generație.

Din echipa STS fac parte programatori, ingineri hardware și de comunicații, administratori de sistem și de baze de date, specialiști în centre de date și platforme de virtualizare, experți în securitate cibernetică, specialiști în rețele, în telefonie IP și videoconferință, în management organizațional, precum și în alte domenii care dezvoltă și sprijină funcționarea serviciilor IT&C puse la dispoziția beneficiarilor.

STS încurajează cercetarea și inovarea, dezvoltând și implementând cele mai moderne, sigure și eficiente soluții tehnice, fiind în pas cu progresele tehnologice datorită specialiștilor pasionați și conectați în permanență la tehnologiile viitorului.