Tech Con

Joburi Disponibile - 6

Despre companie

La Tech-Con Industry, vei gasi un grup de oameni pasionati, cu o viziune de viitor, care isi pun încrederea în marele potențial al automatizării industriale. Pășește înainte și alătură-te noua pentru a găsi, impreuna, soluții cu un impact semnificativ în domeniul ingineriei.

Alături de noi vei găsi tot sprijinul de care ai nevoie pentru a-ți incepe cariera. Ne mândrim cu faptul că suntem o echipă cu integritate, etică și respect reciproc, toate acestea fiind adânc ancorate în organizația noastră.

Dacă ești pregătit pentru provocarea de a face parte din echipa care furnizarea celor mai bune soluții pentru afacerile clienților și partenerilor noștri, te asteptam sa ne cunoastem. S-ar putea să avem o oportunitate deschisa pentru tine.

Organizatia noastra este sustinuta de o cultura de care suntem mandri, iar aceasta se bazeaza pe:

 • Spirit antreprenorial- Promovăm un mediu dinamic în care gândirea creativă, inovația și ideile îndrăznețe nu sunt doar încurajate, ci și apreciate.
 • Rezultate de business– Suntem motivați sa excelam, de aceea ne propunem p îmbunătățire continuă și ne concentram pe pe obținerea de rezultate vizibile. Echipa noastră colaborează pentru a stabili obiective ambițioase, pentru a ne măsura progresul și a obține performanțe.
 • Respect si suport– Credem că un mediu favorabil incluziunii și colaborării este vital succesului individual, cât și celui colectiv. Echipa noastră este construită pe baza respectului reciproc, unde vocea fiecăruia este apreciată, iar diferențele sunt respectate. Susținem creșterea și bunăstarea fiecarui coleg, știind ca la baza unei colaborari de durata se afla respectul pentru fiecare persoana in parte
 • Integritate si etica– Ne mandrim cu mentinerea la cele mai înalte standard a onestitatii, transparentei și comportamentului etic în tot ceea ce facem. Luam decizii bazate pe principii, susținem valorile morale și ne asiguam că fiecare acțiune se aliniază compasului nostru etic.  Ne asiguram că angajații, clienții și partenerii noștri au parte întotdeauna cel mai înalt nivel de conduită etică, acesta nefiind un beneficiu pe care il oferim, ci o normalitate in care credem.
 • Orientare catre client– Credem putem oferi sprijin clientilor noștri doar prin înțelegerea nevoilor acestora, furnizarea de soluții inovatoare și asigurarea satisfacției lor la fiecare punct de contact. Zilnic, ne luam angajamentul de a acorda atentie prioritara clienților și ne încurajăm echipa să le ofere sprijinul necesar pentru a le depasi așteptările.

De ce sa te alaturi echipei noastre?

La Tech-Con vei gasi reteta succesului in cariera ta: este vorba despre combinarea a 3 ingrediente cheie: Pasiune, Invatare continua, și Munca în echipă. Credem că succesul nu ține doar de experiența ta anterioară, ci și de potențialul tău de a creste. Alatura-te nouă, si vei deveni parte a unei culturi inovatoare și de susținere care apreciază entuziasmul, învățarea continuă și colaborarea. Oferim instrumentele necesare – mentorat, formare și oportunități de crestere- pentru a iti incepe cariera.

Cautam persoane pentru urmatoarele pozitii:

 1. Suport Tehnic
  1. Pneumatica
  1. Hidraulica
  1. Constructii de masinarii
  1. Electrica si control procese
  1. Robotica

Tot ce trebuie sa faci este sa ne trimiti CV-ul tau la adresa de email cariere.tech-congroup.com sau sa aplici folosind formularul de mai jos:

https://tech-con.ro/contact/cariera/

Alaturi de noi iti poti complete, de asemenea, stagiul de practica, la finalul caruia exista sansa de a primi o oferta de angajare. Asteptam cu nerabdare CV-ul tau.

https://tech-con.ro/contact/cariera/stagiu-de-practica/

Urmareste-ne activitatea in online:

LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/techcon-romania/
Instagram: https://www.instagram.com/instacondica/
Facebook: https://www.facebook.com/TechCon.ro/?locale=ro_RO

Site: https://tech-con.ro/