Turbomecanica

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Prezentă în industria aeronautică de peste 45 ani, TURBOMECANICA este specializată în producția, reparatia si întreținerea de componente și ansamble pentru turbomotoare și în producția de piese și subansamble pentru ansamble mecanice de elicopter.

Compania noastră satisface permanent cele mai înalte standarde de calitate, fiind furnizor de incredere pe piața internă de activități dedicate reparației și întreținerii turbomotoarelor TURMO IVC/CA și ansamblelor mecanice ce echipează elicopterul IAR 330 PUMA și pentru turboreactoarele VIPER 632-41R/M ce echipează avionul IAR 99 Soim/Standard.

Pe piața internațională, Turbomecanica este un partener de încredere pentru clienții săi și fabrică integral ansamble dinamice/echipamente de înaltă tehnologie și calitate pentru industria de aviație civilă și piese/ componente pentru cutii de transmisie principale destinate  elicopterelor civile AW109 și AW119 – AW119MKII Leonardo Helicopters – Italia. Producem componente de motoare de aviație pentru parteneri strategici precum General Electric, Rolls-Royce, WITZENMANN-Germania, HONDA Aero – SUA și mulți alții. În industria de energie, dezvoltăm programe de fabricație componente industriale pentru turbine de gaz/motoare staționare generatoare de electricitate tip 7F și 9F, prin colaborare cu clienți din grupul GE Energy.

In privinta proiectelor de viitor, TURBOMECANICA se pregateste intens pentru dezvoltarea capabilităților specifice industriei de aviație civilă si a serviciilor dedicate întreținerii și reparației integrale a motoarelor CFM56-7B destinate aeronavelor B737NG.