VINCI Energies Romania

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Partener cheie al clientilor ce activeaza in industrie, infrastructura si tertiar, VINCI Energies furnizeaza solutii personalizate pentru fiecare proiect. Intr-o lume in permanenta schimbare, VINCI Energies se focuseaza pe conexiuni, performanta, eficienta energetica si transfer rapid de date catre noile tehnologii pentru a sustine cele doua provocari majore: transformare digitala si tranzitie energetica.

De-a lungul timpului, grupul VINCI Energies si-a extins activitatea in toata lumea. Astazi este unul dintre marii jucatori pe piata de infrastructura, industrie, ITC si tertiar.

VINCI Energies Romania ofera suport tuturor clientilor pe tot parcursul ciclului de viata al proiectelor de la proiectare si executie, pana la mentenanta si facility management.

201,500120 millione euro
unitati de businessspecialisticifra de afaceri

Prezent in Romania de 15 ani, prin intermediul celor 7 marci locale sau de retea, Grupul se mandreste cu:

Marcile grupului Actemium, Frigotehnica, MEGATECH Trading & Consulting, STIZO Industrial Services, STIZO Nuclear, TIAB si VINCI Facilities si-au demonstrat deschiderea catre parteneriate de lunga durata, precum si expertiza in a furniza solutii personalizate cu valoare adaugata.

Dezvoltarea competentelor angajatilor este o prioritate permanenta pentru noi. VINCI Energies Romania sustine transferul de know-how intre generatii, precum si punerea in practica a cunostintelor teoretice acumulate pe parcursul anilor de studii. Programele de training sunt menite sa le permita angajatilor sa isi valorifice potentialul, de aceea am creat Academia VINCI Energies Romania.

Sa lucrezi la VINCI Energies inseamna sa contribui la realizarile care fac viata de zi cu zi mai usoara si mai sigura, pregatind astfel viitorul. Alatura-te Grupului pentru a impartasi succesul impreuna.