Inginer Productie

  În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.   Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.
Responsabilitățile candidatului:
Participa la activitatile de productie, asigurand disponibilitatea resurselor si echipamentelor de productie.Ofera sprijin Inginerului de proces in realizarea nivelului de calitate cerut si la mentinerea acestuia. Asigura faptul ca modificarile in proces nu au impact asupra nivelului calitatii materialelor procesate. Comunica si implementeaza regulamente, obiective ale companiei, politici si proceduri. Optimizeaza procesele si structurile interne. Dezvolta proceduri si standarde de operare interne. Transmite cunostinte si indruma personalul din productie pentru a le aplica permanent si pentru a dezvolta cunostintele de proces in cadrul fabricii. Asigura respectarea standardelor ISO pentru activitatile dezvoltate. Garanteaza respectarea procedurilor OH&S si de mediu in procesele de productie. Efectueaza actiuni specifice pentru a asigura securitatea activitatilor de productie. Implementeaza standarde pentru realizarea unei performante de mediu durabile. Monitorizeaza performanta si optimieaza operarea sistemelor de monitorizare si control al procesului (PCS) pregatind specificatii de functionare a instalatiilor noi sau modificate. Raspunde de respectarea prevederilor documentelor SMI aplicabile postului.  
      Candidatul pe care îl căutăm va avea:
  Studii superioare tehnice, specializarea tehnologia silicatilor fiind obligatorie.Cunostinte privind macinarea materiilor prime, macinarea cimentului sau ardere clincher.Cunostinte privind controlul calitatii produselor semifabricate si finite, precum si intocmirea unui bilant termic.Cunostinte de limba engleza si operare PC (MsOffice). Abilitati de comunicare, organizare, spirit de lucru in echipa, calitati de lider.Disponibilitate pentru calatorii, program flexibil.
Ce îți oferim
  Pachet salarial motivant.Abonament clinică medicală privată.Prima de performanță.Pachet flexibil de beneficii.Asigurare de viață.Mediu de lucru în care sănătatea și siguranța ta sunt pe primul loc.  

Vom aștepta aplicațiile sau recomandările voastre la adresa hr-rom@holcim.com.