STEFANINI EMEA

Joburi Disponibile - 0

Despre companie

Alegerea potrivită pentru cariera dumneavoastră
Stefanini EMEA este o multinațională cu o mentalitate antreprenorială și un portofoliu larg de soluții tehnologice: dezvoltare software, transformare digitală, abilitare cloud, securitate cibernetică și multe altele. Ajutăm clienții să își transforme afacerile prin inovații digitale, co-creând pentru un viitor mai bun.

La Stefanini, suntem creativi, suficient de mari pentru a acționa la nivel global și suficient de mici pentru a fi centrați pe client. Suntem modelați de cele 7 atitudini care formează ADN-ul Stefanini. Credem că, prin integrarea celor 7 atitudini în acțiunile noastre de zi cu zi, putem crea un mediu valoros pentru noi înșine, pentru colegii noștri și pentru clienții noștri.
Pe lângă expertiza dumneavoastră, valorile care se potrivesc în mediul nostru sunt: orientarea către echipă și o abordare proactivă cu o atitudine „pot face”.
Făcând parte din echipa noastră, deveniți parte din impactul nostru: revoluționăm forța de muncă, ajutând companiile în călătoria lor de transformare digitală.