Responsabil SSM junior

  În calitate de lider mondial în producția de materiale de construcții sustenabile și inovative, grupul Holcim reinventează felul în care se construiește. Alături de o echipa globală, cu peste 70.000 de angajați, răspândiți în peste 70 de țări și 4 segmente de business, ne-am asumat sa construim o lume mai verde, mai inteligentă și mai sănătoasă.   Pe măsură ce continuăm să căutăm moduri mai sustenabile de a construi, avem nevoie de oameni talentați care să ni se alăture. Oameni care sunt pasionați de sustenabilitate, motivați de curiozitate și dornici să crească, să învețe, să se dezvolte și să exceleze într-un mediu performant.
Responsabilitățile candidatului:
Contribuie la verificarea aplicării prevederilor legale și reglementărilor interne în domeniul SSM aplicabile în zona sa de activitate.Contribuie la implementarea standardelor și a legislației SSM în vigoare. Participa la auditurile interne in domeniul SSM.Contribuie la identificarea riscurilor majore din fabrică și le comunică superiorului direct.Participă la identificarea și dezvoltarea competențelor SSM pentru toate pozițiile din fabrică.Contribuie la păstrarea evidenței echipamentelor de protecție pentru care este necesară o verificare periodică și se asigură că verificările se realizează la timp.Contribuie la îndeplinirea si respectarea programului de instruire în zona sa de activitate. Verifică și se asigura de respectarea periodicității examenelor medicale de medicina muncii.Contribuie la verificarea starii echipamentelor de protecție colectivă și a echipamentelor individuale de protecție utilizate de personalul din fabrică.Participa la informarea personalului cu privire la măsurile de îmbunătățire a securității și sănătății în muncă și cu privire la incidentele și accidentele petrecute în fabrică.Participă la întâlnirile din fabrică cu tematică SSM.Împreună cu responsabilul SSM, asigură legătura permanentă cu managerii departamentelor fabricii.Ajută la integrarea noilor angajați sau a noilor veniți în fabrică.Încurajează calitatea lucrului în echipă și colaborarea la nivel de angajați. Ajută la organizarea și coordonarea activităților pentru situații de urgență din fabrică.Participă la pregătirea auditurilor interne/externe din domeniul SSM.Participă la analizarea și raportarea performanței SSM, obținută la nivel de fabrică în conformitate cu cerințele interne și cele de la grup.  
  Candidatul pe care îl căutăm va avea:
  Studii cu profil tehnic, mecanic, inginerie.Personalitate dinamică, comunicativă, analitică.Cunostinte operare PC (Word, Excel).Ablitati de organizare, analiza si sinteză.Gândire orientată spre sănătatea si securitatea in muncă.
Ce îți oferim:
  Pachet salarial motivant.Abonament clinică medicală privată.Prima de performanță.Pachet flexibil de beneficii.Asigurare de viață.Mediu de lucru în care sănătatea și siguranța ta sunt pe primul loc.  

Vom aștepta aplicațiile sau recomandările voastre la adresa hr-rom@holcim.com.